SEO оптимизация

[seo][bleft]

Откъде да черпим дигитални познания: Вълнуващи новини и стратегии за дигитален маркетинг в мрежата

Интернет днес е пълен с ненужна, т.нар. траш информация, което прави задачата за намиране на добри източници на полезна информация - трудна! За щастие, интернет изобилства от ценни ресурси, които могат да ни помогнат да обогатим знанията си и да изведем маркетинговите си усилия на съвсем ново ниво.

1. Авторитетни блогове и новинарски сайтове:


DigitalHub: https://digihub.bg/ - Ежедневно публикуват актуални новини, анализи, практични съвети и тенденции в дигиталния маркетинг, както и информация за технологии и бизнес.
Marketing.bg: https://marketking.bg/ - Огромен ресурс за маркетинг, с новини, статии, интервюта, казуси и обучения, обхващащи широк спектър от теми - от SEO и PPC до съдържание и социални медии.
Блогът на Ивайло Давидов: https://www.instagram.com/david_davidov_official/reel/C8L75q-M5gO/ - Личен блог на Ивайло Давидов, експерт по дигитален маркетинг, с фокус върху SEO, CRO и онлайн реклама.
SEMrush блог: https://www.semrush.com/ - Блог на SEMrush, популярна платформа за SEO и SEM инструменти, предлагащ задълбочени статии, анализи и проучвания за дигиталния маркетинг.

2. Професионални организации и общности:


Българска Асоциация за Дигитален Маркетинг (БАДМ): https://orm.bg/digitalmarketing-promotions/ - Организира събития, обучения и курсове, както и предоставя ресурси и информация за дигиталния маркетинг в България.
Българско SEO общество: https://seogoogle.org/seo - Общност за SEO специалисти, където може да се обсъждат практики, да се задават въпроси и да се обменят знания.
Facebook групи: Съществуват множество Facebook групи, фокусирани върху дигиталния маркетинг, където може да се свържете с други професионалисти, да обмените идеи и да получите подкрепа.

3. Онлайн курсове и обучения:


Coursera: https://www.coursera.org/ - Предлага множество онлайн курсове по дигитален маркетинг от водещи университети и компании.
Udemy: https://www.udemy.com/ - Друга популярна платформа за онлайн курсове, с богат избор от обучения по дигитален маркетинг за начинаещи и напреднали.
Skillshare: https://www.skillshare.com/en/ - Фокусира се върху практически курсове, водени от експерти в бранша, като предлага обучения по дигитален маркетинг, дизайн, фотография и други.

4. Събития и конференции:


Digital Summit: https://www.tds.icds.ee/ - Най-голямото дигитално маркетингово събитие в България, събиращо водещи експерти и предлагащо лекции, дискусии и уъркшопи.
WebCon: https://webcon.com/wp-content/uploads/2023/05/WEBCON_BPS_2023_Release_Notes_EN.pdf - Конференция, фокусирана върху уеб разработката и дигиталния маркетинг, с лекции, презентации и възможности за networking.
SEMrush Marketing Meetup: https://www.semrush.com/ - Редовни срещи, организирани от SEMrush, където може да се запознаете с други маркетолози, да научите за новостите в бранша и да обмените идеи.


5. Следете лидерите в бранша:

Много интересен блог за дигитален маркетинг е този на Петър Дяксов - препоръчваме Ви го и него!

Абонирайте се за бюлетините на любимите си блогове и сайтове.



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.