SEO оптимизация

[seo][bleft]

Лято 2024: Община Несебър с 9 сини флага


Покрай инстаграм и фейсбук сякаш свикнахме да гледаме красотите на света - лазурните плажове на Доминикана, безкрайните пясъчни ивици на Бора Бора или Дубай. Добре е човек да обиколи земята, но само, за да разбере, че по-хубаво от вкъщи няма. Сякаш сме забравили, че в България имаме великолепни морски кътчета, които по нищо не отстъпват на световните курорти. А и са си наши! През 2024 година в страната ни 23 плажа получават престижното отличие “Син флаг”. Рекордните 9 от тях са присъдени, не къде другаде, а в Община Несебър, за която ще ви разкажем. Но първо ще ви разкрием какво е….

Син флаг?

През 1987 г. неправителствена организация под името “Фондация за екологично образование” въвежда тази награда. Във фондацията членуват национални представители от 49 държави в Африка, Европа, Америка, Карибите и Океания. Призът се присъжда на плажове и яхтени пристанища, за чийто облик се полагат правилните грижи от местни управляващи и посетители. Плажовете, които заслужават това отличие, трябва да отговарят на 32 строги критерия. Най-много сини флагове ежегодно се връчват на Гърция, Испания, Турция, Португалия - иначе казано - там, където хората се стараят и пазят околната среда. Броят на “българските” сини флагове тази година може само да ни радва, защото показва отдадеността на населението.

Община Несебър с цели 9 сини флага

Община Несебър, освен богата на културно и историческо наследство, е и дом на едни от най-райските плажове по цялото Българско Черноморие. Общината е домакин на хиляди туристи в летния сезон, защото предлага разнообразни активности и много възможности. Курортите разполагат с добра инфраструктура и гостите могат лесно да открият подходящи за тях хотели в Несебър, Слънчев бряг, Равда или другите приказни кътчета.

Тази година 9 от плажовете в Община Несебър получиха признанието “Син флаг”. Това гарантира чистота на водата, безопасност и отлично обслужване. Ето и кои са отличените:

 

1. Южен плаж, Слънчев бряг

2. Централен плаж, Слънчев бряг

3. Северен плаж, Слънчев бряг

4. Централен плаж, Свети Влас

5. Нов плаж, Свети Влас

6. Източен плаж, Свети Влас

7. Централен плаж, Обзор

8. Южен плаж, Несебър

9. Пристанище “Марина Диневи”, Свети Влас

Кой курорт да изберем?

С цели три отличия и оценка за екосъобразност по цялата плажна ивица, няма съмнение защо все повече хора избират да отидат на почивка в Слънчев бряг. Курортът предлага различни атракциони и занимания за всички възрасти. Слави се като средище на нощния живот и партито там никога не спира. Ако звучи като вашата представа за почивка, заложете на Слънчев бряг.

 

Обзор е малко курортно градче, до което стигате по живописен планински път. Там ви чака права брегова ивица, чиято красота ще ви погълне. Обзор е разположен на пътя между Бургас и Варна и се откроява със тишина и спокойствие. Плажовете са охраняеми и подходящи за деца. Ако сте тръгнали на релаксираща почивка със семейството, там е вашето място.

 

Несебър е за приключенците, които ги влече историята и знанието. Атмосферата е уникална и магична. Пристанището, мелницата, Стара Месембрия - все места, които си заслужава да видите. Ако искате да комбинирате своята почивка с потапяне в миналото, изберете Несебър за вашето пътуване.

 

Свети Влас е за онези от вас, които предпочитат луксозна почивка и модерна атмосфера. Разходка по пристанище “Марина Диневи”, изискани вечери в ресторантите на най-известните готвачи в България, плуване в кристално чистите води - звучи ви като лятна идилия? Свети Влас е точно за вас!

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.