SEO оптимизация

[seo][bleft]

Египет ще добави 4GW соларни инсталации до следващата година

Египетският премиер Мостафа Мадбули разкри планове за увеличаване на възобновяемите енергийни мощности на Египет с 4GW до следващото лято поради нарастващото търсене на електроенергия в страната. В момента дневната консумация на електроенергия достига 37,3GW, което налага необходимостта от допълнително производство на електроенергия.

В отговор на това Министерството на електроенергетиката на Египет планира да увеличи капацитета на новата възобновяема енергия, която може да бъде свързана към мрежата. Освен това Египет и Обединените арабски емирства (ОАЕ) работят върху съвместна стратегия за ускоряване на процеса на одобрение на частно финансирани проекти за възобновяема енергия.

Това бързо одобрение ще позволи големи проекти, като например 2,5GW слънчева и вятърна енергийна мощност на френския доставчик на възобновяема енергия Voltalia, да бъдат реализирани в страната. Проектът ще включва производството на зелен водород, технология, която става все по-популярна в региона.

Интересът към възобновяемата енергия нараства не само в строителството на соларни системи и други възобновяеми енергийни източници и в горното течение на Нил. По-рано тази седмица Саудитска Арабия подписа споразумения с китайските производители на слънчеви панели JinkoSolar и TCL Zhonghuan за изграждането на слънчеви панелни производствени съоръжения. Споразумението с JinkoSolar обхваща конструкцията на слънчева клетка и модулна фабрика с годишен номинален капацитет от 10GW, докато партньорството с TCL Zhonghuan има за цел изграждането на съоръжение за ингот и силиций с годишен номинален капацитет от 20GW.

Възможно е Обединените арабски емирства да видят изграждането на съоръжение за полисилиций в страната, ръководено от производителя на слънчева енергия GCL Tech. Компанията обяви миналия месец, че проучва възможността за установяване на силиконово присъствие от глобално и регионално значение в ОАЕ.

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.